Lūdzu, paraksti so petīciju

Des'ree - Life + lyrics

Seguidores

lunes, 26 de abril de 2010

ALFA ZVAIGŽŅU KUĢIS, 25.aprīlis/2010. Tā nu redzat, ka neesat vieni virzoties uz Augšāmcelšanos un Jauno Zemi.

Tā nu redzat, ka neesat vieni virzoties uz Augšāmcelšanos un Jauno Zemi. Saku to tāpēc, ka lasītāji ir pauduši savas izmisuma pilnās sajūtas par to, ka jūtoties vieni un pamesti, tiem šķiet, ka netiek sniegta palīdzība!

Sveicieni no Alfas Zvaigžņu kuģa!

Mēs esam lepni par to kā palīdzat savai pasaulei, pasaulei, kas patiesībā nav jūsējā, jo jums ir tikai pagaidu atļauja dzīvot uz tās, lai katra aizejošā diena to padarītu labāku. Aizvien vairāk cilvēku nostājas opozīcijā varenajām starptautiskajām un vietējām kompānijām, kas piesārņo un veic nelikumīgas darbības savās fabrikās, aizvien vairāk informācija par piesārņojumu, ko šīs kompānijas rada ar ķīmiskajām un gāzveida izplūdēm, kas tiek iepludinātas upēs, okeānos un atmosfērā, kas kādreiz bija tīri un dzidri, sasniedz publiku.

Dievs nepieļaus dažiem valdošajiem politiskajiem līderiem turpināt saraust bagātības no nodokļu maksātāju naudas un savām tautām ko tie pārvalda, kas līdzinās laupīšanai un aptraipa vēlētāju izrādīto uzticību. Jūs paši redzat- tas ko saku- ir fakts, tagad atklājās daudzu politiķu „netīrā veļa”, to, kas kļuvuši bagāti piesavinoties naudu, kas bijusi paredzēta sabiedriskiem darbiem. Patiesībā, neviens pats politiķis nespēs turpināt savu darbību neatklājot savu tumšos gājienus visai sabiedrībai.

Kad uzziniet par privāto uzņēmumu un politiķu sliktajiem darbiem, nepieklustiet, neapmierinieties ar nosodījumu un faktu „cik slikta palikusi pasaule”. Veidojiet savstarpējas alianses un radiet spiedienu uz vainīgajiem, lai tie tiktu atlaisti no sabiedriskā darba un piesārņojošās kompānijas tiktu sodītas vai sliktākajā gadījumā slēgtas. Labāk lietojiet internetu nekā izplatāmu informāciju preses veidā, ko ļoti bieži vada konkrēti ieinteresētas personības, un izplatiet šo informāciju tā, lai korupcijas gadījumos tā vienalga nokļūtu līdz sabiedrībai.

Nesalieciet rokas klēpī ļaujot tiem turpināt savas visatļautības, viss nodarītais kaitējums postoši turpināsies (runājam par tiem savtīgajiem biznesmeņiem, kuriem nerūp šīs planētas dabas tīrība un skaistums), vai arī tie turpina izšķiest valsts līdzekļus (runājam par politiķiem, kuru vienīgā doma ir gūt labumu no ieņemamā stāvokļa nevis rūpēties, strādāt un veltīt sevi uzlabojot sabiedrības dzīvi un stāvokli).

Šādā veidā jūs visi veicināsiet šīs pasaules ātrākas pārmaiņas un tuvināsieties tam stāvoklim, kuru esat nopelnījuši, jo tās ir jūsu tiesības.

Iepriekšējos vēstījumos esam runājuši par palīdzību no mūsu puses, kas virzītu jūs uz drīzo Augšāmcelšanos. Esam stāstījuši par lielo palīdzību no daudzu jums neredzamu būtņu puses, kuri tāpat kā mēs, nāk no ārējā visuma, un kurus saucat par citplanētiešiem. Jums palīdz arī augsti attīstītas cilvēku būtnes, kuri jau daudzu paaudžu ilgumā dzīvo Zemes garozā un novēro jūsu straujo virzību uz piekto dimensiju, tie vēlas kādu dienu kopā ar jums dzīvot mierā, harmonijā un brālībā.

Tāpat mēs vēlamies, lai jūs apzinātu to klātbūtni un nenovērtējamo palīdzību ko sniedz garīgās būtības, kas savā laikā, kad atradās fiziskajā ķermenī, bija jūsu ģimenes locekļi un draugi, bet tagad no astrālā plāna vai vēl augstākiem plāniem sniedz savu palīdzību. Jūs tos neredzat un nedzirdat, jo joprojām dzīvojat pasaulē, kas vibrē tikai trīs dimensijās (lai arī ir cilvēki, kuri tos saredz). Tas nenozīmē, ka tie nav tikpat dzīvi, kā jūs. Faktiski, gara dzīve smalkā un astrālā stāvoklī ļauj uzņemt un sajust notiekošo daudz patiesāk un reālāk nekā jums, kas šajā dzīvē darbojas tikai ar piecām fiziskajām maņām; un tā mēs varam pat teikt, ka tie ir vēl dzīvāki par jums! (smejas).


Gari nevar atklāti ar jums sarunāties, bet tie var ietekmēt jūsu prātus, brīdināt par briesmām vai norādīt uz jūsu kļūdām, vai ieteikt jums jaunas idejas, kas uzlabotu jūsu dzīvi. Daudzi taču vairākkārtīgi sajutuši viņu klātbūtni, vai ne?

Tā nu redzat, ka neesat vieni virzoties uz Augšāmcelšanos un Jauno Zemi. Saku to tāpēc, ka lasītāji ir pauduši savas izmisuma pilnās sajūtas par to, ka jūtoties vieni un pamesti, tiem šķiet, ka netiek sniegta palīdzība!

Mīļās, planētas Zeme iemiesotās dvēseles, jūsu Radītājs jūs tik ļoti mīl, vai tiešām domājat, ka Viņš savā augstsirdībā un bezgalīgajā mīlestībā pret jums atstātu jūs vienus? Parunājieties savā starpā, apciemojiet viens otru, ja jūsu paziņu lokā nav jūs saprotošu cilvēku, tad kontaktējieties internetā ar saviem brāļiem un māsām, un atradīsiet tādus pašus savu iekšējo ceļu meklētājus kā jūs, kas sajūt sevi kā Dieva Bērnu, kas vēlas tuvākajā nākotnē ieiet jaunajā vēl nezināmajā Zemē.

Jūs esat Viens ar Radītāju. Apziniet to!

Mīlestība un Miers

Avots: Komandieris Sohins no Zvaigžņu kuģa Alfa
Kanāls: Kris-Won
Mājas lapa: www.navealfa.com
Translator: Mara Brante

No hay comentarios:

Publicar un comentario