Lūdzu, paraksti so petīciju

Des'ree - Life + lyrics

Seguidores

viernes, 5 de febrero de 2010

Ceturtdiena, 4.februāris/2010

Ticiet mums, mēs ļoti gaidām brīdi, kad apskausim viens otru un beidzot satiksimies, tik pat cik jūs, vai vēl vairāk! Mums būs liels prieks runāt tieši ar jums, ne tā kā tagad, kad šai kalpošanai un darbam izvēlēti daži no jūsu vidus, un citi, kas izplata šos vēstījumus internetā. Jūs pat nevarat iedomāties visu to, ko mēs varēsim jums iemācīt pēc mūsu fiziskās tikšanās.


Sveicieni no Alfas Zvaigžņu kuģa!

Un tā, mūsu vēstītājs ir gatavs saņemt mūsu ziņojumu. Kādu brīdi mēs gaidījām, bet mēs apzināmies, ka viņam ir savs darbs un personīgie pienākumi, kas jāpilda, jo arī viņš pacietīgi gaida līdz mēs esam gatavi translēt, neatkarīgi cikos (dažreiz ļoti agrās rīta stundās), un mums jārīkojas tāpat.

Mēs zinām tās gaidīšanas sajūtas kādās atrodaties, un mūsu satikšanās- jūsu zvaigžņu brāļu, un pat no citām Galaktikām, un jums- šīs planētas iedzīvotājiem (iedzimtajiem un viesiem), notiks fiziskajā formā. Un mēs sakām fiziskajā izpildījumā tāpēc, ka tas ļoti daudziem jums ir ļoti nepieciešams, tiem, kas ir kontaktējušies ar mums suprafiziskajos plānos, kamēr jūsu fiziskie ķermeņi gulējuši. Dažreiz pietiek ar mazu snaudienu, lai notiktu mūsu tikšanās- nav tādas prasības, ka jums būtu jāguļ nakts laikā- un tā, ja jūtaties pēkšņi saguruši un miegaini, ja tam ir attiecīgi apstākļi, dodieties uz mierīgu vietu, kur nekas jūs netraucē, un paguliet. Kāpēc? Tāpēc, ka ļoti iespējams, cēlonis jūsu sajūtām ir nepieciešamība saņemt kādu instrukciju vai vienkārši pielāgot-sakārtot kādu jūsu enerģētisko ķermeni (tas ir kas tāds, kas jums nepieciešams daudz biežāk nekā paši domājat, jo jūsu fiziskais ķermenis un citi- smalkākie- tomēr dažkārt nogurst sevi aizsargājot no tām lielajām enerģijām, kas jūs apņem un cenšas iesūkties jūsu personīgajā enerģētiskajā sistēmā). Tāpēc, ja kādā brīdī jūtaties miegaini, ļaujieties snaudienam; un redzēsiet, ka pat dažas minūtes sniegs labumu, sajūtu it kā būtu gulējuši 2-3 stundas. Un tam iemesls varētu būt mūsu iedarbība uz kādu jūsu smalko ķermeni- vai uz tiem visiem - mēs „piepumpējam jūsu riepas”!

Ticiet mums, mēs ļoti gaidām brīdi, kad apskausim viens otru un beidzot satiksimies, tik pat cik jūs, vai vēl vairāk! Mums būs liels prieks runāt tieši ar jums, ne tā kā tagad, kad šai kalpošanai un darbam izvēlēti daži no jūsu vidus, un citi, kas izplata šos vēstījumus internetā. Jūs pat nevarat iedomāties visu to, ko mēs varēsim jums iemācīt pēc mūsu fiziskās tikšanās. Tomēr daudzas lietas, ko mācīsim, kā, piemēram, ļoti modernu tehnoloģiju, dažādu ierīču konstruēšanu vai enerģijas avotu pielietošanas veidus, kas ir daudz nekaitīgāki par tiem, ko jūs lietojat līdz šim laikam, nevar tikt iemācīti jums caur šiem vēstījumiem, tāpēc, ka vispirms jums ir jāsaprot to darbības pamatprincipi; bez tam, tādu ierīču izveidošana pieprasa būt pazīstamiem ar kādām noteiktām tehnikām, paņēmieniem un metodēm, tāpēc jūs nespēsiet lietot tās pat ja gribētu. Tādējādi, jums jābūt pacietīgiem un jāgaida ilgi gaidītais, tik ilgi gaidītais liela mēroga tikšanās brīdis nākotnē.

Mēs zinām par tām šaubām, kas ienāk jūsu prātos, kas attiecas tieši uz šo tikšanos- vai tā notiks vai nē. Bet, es saku jums, ieklausieties savā sirdī, un tā čukstēs smalkā iekšējā balsī to, kas pavisam drīz notiks. Mēs jau esam te; tā nav ne zinātniskās fantastikas filma, ne stāsti par iebrucējiem citplanētiešiem, ne ikmēneša parapsiholoģisko notikumu žurnāla raksts vai nolaupīšana. Patiesība, visdziļākā realitāte ir tāda, ka jūs nekad neesat bijuši vieni. Ja mēs, jūsu Vecākie Brāļi, nebūtu par to rūpējušies un jūs aizsargājuši kā savus acuraugus, jūsu planēta būtu uzsprāgusi briesmīgā kodoleksplozijā jau vairākas reizes. Noteiktos jūsu telpas momentumos- laikā, ir bijuši gadījumi, kad pie lielas varas esoši cilvēki, baiļu vadīti, nedroši, neticot vai turot aizdomās citas valstis, ir devuši pavēles palaist ļoti spēcīgus letālus ieročus uz objektiem citās valstīs, kas uzskatītas tajā brīdī par „ienaidniekiem” vai „potenciāli bīstamām”, un mēs esam piespiedu kārtā iejaukušies, neitralizējot šīs kodolieroču galviņas, lai novērstu jūsu planētas kodol-holokaustu, jo planēta tiktu iznīcināta pateicoties šādu atomsprādzienu eksploziju vardarbībai. Mēs to stāstām jūsu nomierināšanai, mēs negrasāmies pieļaut kāda neapzinīga prāta darbības panākumus, tāda, kas iegrimis neziņā par savstarpējo sakarību likumiem, neziņā par mīlestību un brālību, bet kuru iedrošina vienmēr klātesošie tumsas spēki. Kā jau daudzas reizes caur saviem vēstītājiem esam teikuši, tiem nebūs panākumu savu plānu realizēšanā, tiem neļaus dominēt pār šīs planētas iedzīvotājiem; mēs esam tie, kas gūs panākumus, jums par to nevajadzētu pat šaubīties!

Tas jau ir panākums, ka mēs nevaram runāt tikai par sevi, jo mēs nevarētu sasniegt daudz ko bez to mūsu darbinieku palīdzības, kas mums ir „te lejā”. Šī palīdzība mūsu starpā- sabiedroto un mums- padara Gaismas spēku tik spēcīgu, ka tas aizslaucīs ar vēl nebijušu spēku tumšo veltīgos centienus pēc valdīšanas pār cilvēkiem, kas apdzīvo šo planētu. Protams, un nav citas iespējamās nākotnes; tumšo pie varas atrašanās atlikušās ļaunuma dienas jau ir skaitītas.
Ticiet, un vispār, glabājiet sevī cerību. Mēs, visi kopā, varam tikai uzvarēt.

Komandieris Sohins no Alfas Zvaigžņu kuģa sveic jūs.


Source: commander Sohin
Channel: Kris-Won
translator: Mara

Traslation English: Gloria and Steve