Lūdzu, paraksti so petīciju

Des'ree - Life + lyrics

Seguidores

domingo, 4 de abril de 2010

3.aprīlis/2010 Lai garantētu šī vingrinājuma apmierinošu rezultātu vispirms jau.

Lai garantētu šī vingrinājuma apmierinošu rezultātu vispirms jau, kā ar visu ko darāt, ir nepieciešama patiesa un īsta TICĪBA; un tad ļoti svarīgs ir jūsu NOLŪKS vai NODOMS tā izpildīšanas laikā.


Sveicieni no Alfas Zvaigžņu kuģa!

Mēs zinām, ka daudzi cilvēki visās pasaules malās veic enerģētisko vingrinājumu nostājoties piec-staru zvaigznes stājā tā kā mēs to ieteicām darīt ik dienas plkst.12:30.

Mēs mudinām jūs turpināt, kā arī ieteikt šo spēcīgo vingrinājumu saviem ģimenes locekļiem un draugiem, kas gribētu pievienoties un to veikt.
Praktizējot to ikdienas iegūtais labums ir divkārtējs:

1. No vienas puses, jūs ikdienas saņemat izstarojumu no Kosmosa un mūsu gaisa kuģa, kas atrodas orbītā ap Zemi un tiek atjaunota jūsu personīgā enerģija (fiziskā un smalkās), un .

2. No otras puses, jo lielāks cilvēku skaits veiks šo vingrinājumu, jo lielāks būs ieguldījums paraboliskās antenas efekta radīšanā, kas apkopos visas apvienotās ‘cilvēku antenas’ un piesaistīs Gaijai atjaunojošas un pārveidojošas gigantiskas enerģijas īpaši iedarbīgās proporcijās.

Nenovērtējiet par zemu vai mazu un nenonieciniet šo kosmiskā vingrinājuma iedarbību un vērtību, jo tas var kļūt jums par nenovērtējamu instrumentu gan individuālā, gan planetārā līmenī.

Lai garantētu šī vingrinājuma apmierinošu rezultātu vispirms jau, kā ar visu ko darāt, ir nepieciešama patiesa un īsta TICĪBA; un tad ļoti svarīgs ir jūsu NOLŪKS vai NODOMS tā izpildīšanas laikā.

Cilvēki jautā, cik ilgi jāpilda enerģētiskais vingrinājums. Nav noteikta laika. To nosaka jūsu individuālās sajūtas. Ļoti dažādas enerģijas jūs var raustīt, kratīt un šūpot; tas viss ir absolūti normāli. Notiek jūsu auras un kosmisko enerģiju saskarsme. To varētu salīdzināt ar meteorīta iedarbību Zemes atmosfērā, meteorītam sadaloties vai sairstot planētu aizsargājošās atmosfēras iespaidā, bet ikvienai iedarbībai radot noteiktu ‘grūdienu’ jūsu pasaules auras laukā. Jebkura šāda saskarsme atstāj savu nospiedumu, savu iedarbību jūsu laukā, lai gan dažkārt tas ir tik tikko pamanāms vai uztverams.

Droši varat ieteikt šo enerģētisko vingrinājuma tehniku lielam cilvēku skaitam, tādiem, kas to gribētu pildīt; jo lielāks skaits piedalīsies šajā vingrinājumā, jo tiks radīts un vairots lielāks ieguvums.

Spēks ir apvienojoties! Tagad un vienmēr!

Mīlestība un Miers

Avots: Komandieris Sohins no Zvaigžņu kuģa Alfa
Kanāls: Kris-Won
Translator: Gloria
Tulkoja: Māra
Traslation English: Gloria and Steve
Web lapā: www.navealfa.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario