Lūdzu, paraksti so petīciju

Des'ree - Life + lyrics

Seguidores

lunes, 12 de abril de 2010

11.aprīlis/2010. Nākamo stundu laikā mēs uzsāksim sagatavošanos; Mātes kuģi, vidējie un mazie.

Nākamo stundu laikā mēs uzsāksim sagatavošanos; Mātes kuģi, vidējie un mazie, kas pildīja savus pienākumus kādas citās vietās galaktikā, tiks uz laiku atsaukti no savu pienākumu pildīšanas un nekavējoties pievienosies jau esošajiem Gaismas spēkiem šajā Piena Ceļa kvadrantā.

Sveicieni no Alfas Zvaigžņu kuģa!

Mēs esam laimīgi veicot šo paziņojumu, un pavisam droši šis paziņojums visus nenogurstošos Gaismas darbiniekus ļoti iepriecinās. Ar vistīrāko nodomu- lai palielinātu drošības un aizsardzības mehānismus pret Tumsas opozīcijas spēkiem, Galaktiskā Gaismas Federācija ir nolēmusi palielināt Mātes Kuģu, vidēja izmēra un maza izmēra gaisa kuģu daudzumu, kas tiks pievienoti jau tiem kuģiem, kas orbītā ap Zemi atrodas kustībā vai fiksētās pozīcijās, vai apslēpti kādās noteiktās visuma vietās. Kustībā atrodošos un apslēpto kuģu daudzums tiks palielināts par 10%, tie papildinās jau esošos kuģus, kas nodarbojas ar jūsu skaistās zilās planētas aizsardzību, floras, faunas un cilvēces attīrīšanu un pacelšanu.

Nākamo stundu laikā mēs uzsāksim sagatavošanos; Mātes kuģi, vidējie un mazie, kas pildīja savus pienākumus kādas citās vietās galaktikā, tiks uz laiku atsaukti no savu pienākumu pildīšanas un nekavējoties pievienosies jau esošajiem Gaismas spēkiem šajā Piena Ceļa kvadrantā.

Šo lēmumu pieņēma Starptautiskās Konfederācijas Padome un pārsūtīja to Galaktiskajai Gaismas Federācijai izpildei; Galaktiskās Gaismas Federācija strādā īpaši ar šo galaktiku.

Lūk, jūs varat priecāties un būt gandarīti par šo ziņu, jo šī ziņa nozīmē to, ka pietuvinājies Pirmā Kontakta brīdis, kas savukārt paātrinās cilvēces Augšāmcelšanās procesu uz planētas Zeme, kā arī visu jums radniecīgo valstību: devu, elementāļu, dzīvnieku, augu un minerālu valstību pacelšanos. Te, patiešām, ir iemesls svinībām, visas dvēseles visbeidzot saskatīs savu pacelšanos uz augstākiem līmeņiem (kā taustāmu faktu) daudz agrāk nekā gaidīts!

Mēs gribētu vēl arī piebilst, ka visu to centieni un pūles, kas strādā jūsu brāļu un māsu pamodināšanā un pacelšanā, starp planētas cilvēkiem, kurus mēs augsti novērtējam kā mūsu sabiedrotos, tiem visiem ir bijis liels ieguldījums šī Vecajo Padomes lēmuma pieņemšanā. Jūsu uzkrātais momentums un uzticīgā atdeve šim darbam ir sekmīgi pārliecinājusi Vecajo Padomes viedākos locekļus, ka palīdzība no ārpuses ir pelnīta un tiek īstenota kā iesaistīto spēka skaita palielināšana.

Un tā, apsveicam visus, šis Gaismas spēku pieaugums notiek pateicoties jūsu visu smagajam un atdeves pilnajam darbam, mīļie, miera, mīlestības un taisnības gaismasdarbinieki. Jūs esat spējuši pārliecināt visizsmalcinātākos vietējā Visuma prātus, ka pienācis laiks un jūs esat nopelnījuši savas Eksistences Pacelšanu, esat nopelnījuši virzību uz priekšu, kas ievērojami paātrinās tumsas opozīcijas spēku hegemonijas un kontroles krišanu.

Lai plūst neapstādināma attīstības Gaisma, kas samazina planētas Zeme regresīvos spēkus! Mūsu uzvara tiks sasniegta jūsu un mūsu kopīgos centienos un pūlēs!

Miers, Mīlestība un Gaisma

Avots: Komandieris Sohins no Alfas Zvaigžņu kuģa
Kanāls: Kris-Won
Translators: Steve, Gloria
Tulkoja: Māra
Web lapā: www.navealfa.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario